İstikbal’in Stress Therapy Teknolojisiyle Ürettiği Yarı Ortopedik Yatak: Stress Less!

istikbal-stresstherapy-yatak-tasarimlari-hobi-dekorasyon

İstikbal’in Stress Therapy teknolojisiyle ürettiği yarı ortopedik yatağı Stress Less ile özlediğiniz keyif ve konforu yaşayın.

Stres… Hayatın hızla akıp giden seyri içinde, etkisini her geçen gün daha fazla hissettiğimiz o ağırlık… Trafikte, toplantıda, evde, ailemizle, arkadaşlarımızla geçirdiğimiz vakitlerde bile yakamızı bırakmayan o yıpratıcı duygu…

Çoğu zaman stresin bize verdiği zararların farkına bile varmayız. Oysa baş ağrısı, nefes problemleri gibi fiziksel belirtilerle olduğu kadar, unutkanlık, yorgunluk, halsizlik gibi duygusal etkileriyle de stres yaşam kalitemizi düşürür.

Bütün bunlara rağmen stres, hayatımızı bedensel ve ruhsal düzeyde tehdit eden bir ağırlık olabildiği gibi, başa çıkabildiğimiz sürece bize yaşam enerjisi veren bir güce de dönüşebilir.

Stresin üzerimizdeki etkisini azaltmanın en etkili yollarından biri, serotonin ve melatonin hormonlarının dengesinin bozulmasıyla yaşayabileceğimiz uyku problemlerine karşı hazırlıklı olmaktır.
İşte bu nedenle uyku teknolojisinin lideri İstikbal, vücutta biriken statik elektriğe etki ederek stresi azaltmaya yardımcı olan, yepyeni bir yatak teknolojisi geliştirdi:

Stress Therapy Teknolojisi…

Sağlıklı bir uykuya dalmanın ve stresten arınmanın rahatlığını bir arada yaşamak isteyenler için.

Sağlıklı, rahat bir uyku uyumanız ve gün içinde vücudunuzda biriken statik elektrikten arınmanız için geliştirilmiş, mükemmel bir teknoloji! Bu teknolojinin ürünü Stress Free ve Stress Less yataklar, hem ileri teknoloji yay sistemleri hem de özel anti-statik kumaşlarıyla, size benzersiz bir uyku deneyimi yaşatmak için tasarlandı.

Stress Less’te neler var? Stress Less’in avantajları artıları:

1. Anti-Statik Kumaş

Yatak yüzeyinde kullanılan kumaş, Relaxtic apre ile kaplıdır. Stress Less yatağın, stresi azaltmaya yardımcı olmasını sağlar. Anti-statik kumaş, bilimsel araştırma yapan resmi kuruluşlar tarafından onaylanmıştır.

2. Ekstra konfor sağlayan ped

Stress Less yatağın üzerindeki ped, ekstra yumuşak yüzeyi ile size başka yataklarda bulamayacağınız bir rahatlık ve kesintisiz bir uyku sağlar.

3. Bonel Yay Sistemi

Orta sertlikte yatak isteyenler için geliştirilmiştir. Yatak teknolojisinde yaygın olarak kullanılan bir sistemdir. Kolayca deforme olmaz, kalitesini yıllarca korur. Helezonik yaylar, yüksek karbonlu çelik telden üretilir ve ısıl işlemle dayanıklılığı artırılır. Konstrüksiyon, yayların helis formunda çelik tellerle birbirine bağlanmasıyla oluşturulur.

istikbal-stresstherapy-yatak-cesitleri-turleri-stress-less-hobi-dekorasyon